مرگ از مدام چگونه شکل گرفت؟

-امشب در خدمت شاعر عزیز و بزرگوار جناب آقای احسان هاشمی هستیم. احسان جان سلام. ممنون که دعوت مارو قبول کردی. لطفا یک معرفی کوتاه از خودت داشته باش برای دوستان. به نام خدا. سلام عرض می کنم خدمت شما و همه ی دوستداران شعر و ادب. احسان هاشمی هستم متولد شهریور ۵۸ در تهران. […]

-امشب در خدمت شاعر عزیز و بزرگوار جناب آقای احسان هاشمی هستیم. احسان جان سلام. ممنون که دعوت مارو قبول کردی. لطفا یک معرفی کوتاه از خودت داشته باش برای دوستان.

به نام خدا. سلام عرض می کنم خدمت شما و همه ی دوستداران شعر و ادب. احسان هاشمی هستم متولد شهریور ۵۸ در تهران. شروع کار جدی ام در شعر بر می گردد به سال ۷۴ و عضو فعال اون روزهای انجمن های ادبی

– احسان هاشمی:شاعر، ترانه سرا، منتقد، آوازه خوان. خودت دوست داری مردم با چی اسمی صدات کنند؟

احسان هاشمی، شاگرد کوچیک ادبیات.

-درود بر تو احسان جان. احسان هاشمی یکی از فعال ترین و پرکارترین شاعران روزگار ماست. خودت یکم بیشتر توضیح بده.

بله خوشبختانه. من مجموعه های زیادی داشتم از جمله *مرگ از مدام* در سال ۱۳۸۴ و خوشبختانه این مجموعه با استقبال خوبی مواجه شد و توانست در عرض یک سال دوبار تجدید چاپ شود. مجموعه ی دوم *تن های درهمم* در سال ۱۳۸۶ چاپ و در سال ۸۸ تجدید چاپ شد. شاعرین بلفطره که در حال آماده سازی آن برای چاپ می باشم و سه مجموعه شعر دیگر که در خانه به صورت آماده دارم و فعلا قصدی برای چاپ آن ها نیست. شعر قصه ی محاوره به نام رُجا که در حال تصویرسازی آن و آماده سازی آن می باشم.

-خیلی هم عالی. انشاالله همیشه موفق باشی. از فعالیت های ادبیت برامون بیشتر بگو.

ممنون از شماو در مجله ادبی سکوت حدود سال های ۸۰ کار می کردم. در سال های ۸۱ و ۸۲ یک وبلاگ ادبی به نام poet online داشتم که در زمان خودش بر روی شاعران بسیار تاثیر گزار بود. به مدت چهارسال هم دبیر قدیمی ترین انجمن شهر تهران یعنی غزل بودم که شاعران به نامی از جمله سید علی صالحی، علی قربان نژاد و مهدی فرجی و امثال این بزرگواران در این جلسات شرکت می کردند.

-خیلی هم عالی. احسان جان شما در آواز هم سر رشته ای داری. اگه دوست داری یکم بیشتر توضیح بده.

بله من در آواز شاگرد استاد نوری بودم و در این زمینه هم فعالیت هایی دارم که انشاالله در حال آماده سازی کارهای جدیدم می باشم.

-بسیار هم عالی. احسان جان بهترین استادت در شعر چه کسی بوده؟

بی شک استاد سید کریم قنبری بود که الفبای شعر رو به من آموخت.

-و بهترین جلسات نقدی که شرکت می کردی؟

اشراق در دهه ی ۷۰ و ۸۰ بینظیر بود و شاعران خوب و بنام زیادی رو تحویل جامعه ی ادبیات داد.

–احسان جان میدونم که در مجازی فعالیت زیادی نداری و خیلی کمرنگ هستی. اگه دوست داری خودت یکم توضیح بده برامون.

بله. به عقیده ی من فضای مجازی مثل موج میمونه و بعضی هارو زیادی بالا میاره و بعد از مدتی اون شخص رو کلا محو میکنه. عزیزان زیادی از این طریق معروف شدند و متن های بسیار بسیار بی محتوا و بی قاعده ای رو در مدت این چندسال به عنوان شعر تحویل مخاطب دادن. ولی به با توجه به تجربه ای که در این مدت تو شعر داشتم به عقیده ی من این فضا اینگونه نمیمونه و به زودی زود درست خواهد شد.

-انشاالله که همینطوره و درست خواهد شد. در آخر اگر صحبت یا نصیحتی برای شاعران جوان داری بگو.

عرضی نیست. فقط این که شاعران جوانی که قصد شعر نوشتن دارن لطفا شعر رو جدی بگیرن و کتاب های بزرگ تر های شعر رو بخونن و با شرکت در جلسات و استفاده از نقد دوستان شاعر پیشرفت کنند و تا وقتی که تجربه ی لازم رو در این زمینه بدست نیاوردند برای چاپ مجموعه اقدام نکنند. البته اگه میخوان تو این زمینه موندگار باشن.

-بله. ممنون از صحبتات و وقتی که در اختیار مخاطبان صدانیوز قرار دادی.

تشکر از شما و همه ی دوستان عزیزم. به امید دیدار و موفقیت روز افزون شما.

منبع:گروه سطرهای شکسته،صدانیوز


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید