پروژه نمایشگاه بزرگ اصفهان، یک ابَر طرح ملی است

با وجود چنین پروژه هایی استان اصفهان بار دیگر جایگاه نخست خود را در میان استان های کشور به دست می آورد.   وی اذعان کرد: بهره برداری از نمایشگاه بزرگ از آرزوهای من است و با بازدید امروز از میزان پیشرفت، دقت و سرعتی که در اجرای این پروژه وجود دارد ابراز رضایت می […]

با وجود چنین پروژه هایی استان اصفهان بار دیگر جایگاه نخست خود را در میان استان های کشور به دست می آورد.

 
وی اذعان کرد: بهره برداری از نمایشگاه بزرگ از آرزوهای من است و با بازدید امروز از میزان پیشرفت، دقت و سرعتی که در اجرای این پروژه وجود دارد ابراز رضایت می کنم.
استاندار اصفهان تصریح کرد: نمایشگاه اصفهان باید مکانی فاخر، دارای زیبایی های بصری، طراحی و معماری خاص و منطبق با نمونه های مدرن جهانی باشد که خوشبختانه این موارد در این پروژه به خوبی رعایت شده است.
زرگرپور بیان داشت: بزرگ ترین مشکلی که این پروژه را چندین سال متوقف کرد، عدم رغبت و تمایل سهامداران برای افزایش سرمایه بود که خوشبختانه با ورود شهرداری و اتاق بازرگانی، دو مجموعه با انگیزه ای بسیار قوی برای بهبود شرایط اقتصادی و صنعتی استان در کنار هم قرار گرفتند و اکنون این پروژه با همت ویژه مرکز نمایشگاه اصفهان در حال پیشرفت است.
وی تأکید کرد: در صورت تأمین بودجه و با روند فعلی که در بازدید امروز مشاهده کردم، این پروژه در نیمه نخست سال ۹۶ قابل بهره برداری خواهد بود.
استاندار اصفهان تصریح کرد: سازماندهی روند اجرا و انتخاب پیمانکاران با دقت و حساسیت بالایی انجام شده و تنها توصیه من به مسوولان این پروژه، دوراندیشی توسعه فضای فیزیکی نمایشگاه برای چند دهه آینده است تا مشکلی که در خصوص توسعه فرودگاه اصفهان با آن مواجه هستیم، تکرار نشود.
وی تلاش مضاعف مسوولان نمایشگاه در مسیر بهره برداری از این پروژه را مثال زدنی خواند و بیان داشت: اطمینان دارم که در سال های آینده شهروندان به فکر و ایده ای که در پس خلق این بنا وجود داشته، افتخار خواهند کرد.
ذخیره انرژی، دغدغه جدی مسوولان پروژه نمایشگاه
همچنین مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان گفت: پروژه نمایشگاه بزرگ اصفهان به معنای واقعی یک شهر هوشمند است که در میان پروژه های نمایشگاهی ایران، نظیر ندارد.
رسول محققیان، افزود: در این مجموعه توجه و دقت ویژه ای به بحث ذخیره انرژی و عدم اتلاف منابع آب، برق و گاز اعمال شده و زیرساخت های لازم به منظور استفاده از آب باران و آب سطحی به منظور آبیاری فضای سبز، استفاده از چیلرهای جذبی برای کنترل دما، سیستم تصفیه فاضلاب برای بازیافت آب و مواردی مانند آن پیش بینی شده است.
وی با بیان این که سازه های طراحی شده در این پروژه از نمایشگاه هانوفر آلمان الگوبرداری شده و در ایران بی نظیر است، گفت: استفاده از نمادهای اصفهان و تلفیق سنت و مدرنیته یکی از دغدغه های طراحان پروژه بوده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، افزایش سهام شهرداری اصفهان تا ۶۰ درصد و افزایش سهام اتاق بازرگانی اصفهان در این پروژه تا بیش از ۳۰ درصد را اتفاقی نیکو دانست و تصریح کرد: علی رغم رکود موجود در اقتصاد شهر، شهرداری اصفهان و اتاق بازرگانی حمایت های ویژه ای از این پروژه داشتند.
محققیان تأکید کرد: فضای فیزیکی این پروژه تا ۷۵ هکتار قابل توسعه است که رایزنی های لازم برای این امر انجام شده و در مرحله نهایی شدن، قرار دارد.

منبع : سایت اقتصاد بازار


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید