بخش خصوصی مبهوت، اتاق‌های بازرگانی منفعل

کاش به جای کارهای نمایشی چند پژوهش کارساز درباره تحولات خارجی انجام می‌شد  کارشناسان معتقدند با توجه به بودجه مناسب پژوهشی در اتاق‌ها که به نظر می‌رسد بهره‌وری خوبی هم از مخارج ندارد می‌شد که گروهی از پژوهشگران مستقل از قدرت‌های داخلی را تشویق کرد که آثار و پیامدهای آمدن ترامپ را با نگاه استراتژیک […]

کاش به جای کارهای نمایشی چند پژوهش کارساز درباره تحولات خارجی انجام می‌شد

 کارشناسان معتقدند با توجه به بودجه مناسب پژوهشی در اتاق‌ها که به نظر می‌رسد بهره‌وری خوبی هم از مخارج ندارد می‌شد که گروهی از پژوهشگران مستقل از قدرت‌های داخلی را تشویق کرد که آثار و پیامدهای آمدن ترامپ را با نگاه استراتژیک بررسی و نتایج آن منتشر شود. در حالی که نزدیک به یک ماه از آمدن گروه جدید حاکم بر کاخ سفید سپری شده است و صدای تحریم از هر سو به گوش می‌رسد بخش خصوصی ایران آیا تحلیل دقیق و مبتنی بر مطالعات عمیق و کارشناسانه دارد؟

اکنون بخش خصوصی ایران که مبهوت تحولات اخیر در امریکا و جهان شده است و در شرایطی که تا کمتر از ۵ ماه دیگر انتخابات جدید در ایران برگزار می‌شود و به نظر می‌رسد در این حوزه هم شاید ضرورت انجام پژوهش استراتژیک احساس شود، آیا دولت دوازدهم همین رفتاری را با بخش خصوصی دارد که دولت یازدهم داشته و دارد؟ آیا تصور می‌شود که تحولات چشمگیری در ترکیب دولت آتی به لحاظ جناحی رخ خواهد داد؟ در صورتی که اصولگرایان بیایند چه اتفاقی برای بخش خصوصی می‌افتد؟ در صورتی که اعضای دولت فعلی بتوانند با وعده‌های خاص دوباره دولت آتی را تشکیل دهند چه باید کرد؟

تا وقت باقی است و شرایط اجازه می‌دهد بخش خصوصی باید از گیجی و بهت حاصل از تحولات امریکا و پیامدهای آن بیرون آید و کاری کند. دست روی دست گذاشتن و منتظر ماندن که دولت یا نهادهای دیگر چه می‌کنند آیا روش مناسبی است؟

منبع : ساعت ۲۴


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید