نقدینگی مشکل اصلی بازار سهام است

نقدینگی مشکل اصلی بازار سهام یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در حال حاضر نقدینگی مشکل اصلی بازار سهام کشور است چون تعادل بین عرضه و تقاضا برقرار نیست. این کارشناس بازار سرمایه گفت: در دو جلسه مزبور فعالان بازار سرمایه مشکلات، نگرانی ها و دغددغه های خود را مطرح و مسئولان مربوطه قول های مساعدی […]

نقدینگی مشکل اصلی بازار سهام یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در حال حاضر نقدینگی مشکل اصلی بازار سهام کشور است چون تعادل بین عرضه و تقاضا برقرار نیست.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: در دو جلسه مزبور فعالان بازار سرمایه مشکلات، نگرانی ها و دغددغه های خود را مطرح و مسئولان مربوطه قول های مساعدی برای پیگیری مطالبات و خواسته های فعالان و همچنین برای بهبود شرایط نسبی بازار سرمایه ارائه دادند.
وی در ادامه به ابلاغیه ای مبنی بر اینکه «صندوق های سرمایه گذاری با در آمد ثابت ،حداقل باید پنج درصد از ارزش روز دارایی های خود را در بازار سهام سرمایه گذاری کنند» اشاره کرد و افزود: این موضوع می تواند نقدینگی خوبی را وارد بازار سهام کند.
صالحی بیان داشت: در حال حاضر نقدینگی مشکل اصلی بازار سهام است چون تعادل بین عرضه و تقاضا برقرار نبوده واین اقدام می تواند سمت تقاضا را کمی بهبود بخشد.
وی همچنین از بسته بودن نماد شرکت های فعال مثل صنعت بانکداری، مپنا و غیره در بازار سهام خبرداد و افزود: فعالان بازار سرمایه خواستار تسریع در بازگشایی این نمادها هستند.
این کارشناس به موضوع تاثیر افزایش دلار بر بازار سهام نیز اشاره کرد و اظهارداشت: قسمت عمده ای از بازار سرمایه کشور را شرکت های صادراتی تشکیل می دهند و رشد دلار به نفع این شرکت ها است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش عمده ای صنایع در کشور با رکود مواجه است رشد آهسته دلار می تواند به نفع بازار سرمایه و اقتصاد مملکت باشد.
صالحی با اشاره به این جمله که بازار سرمایه باید به جایگاه واقعی خود برسد، گفت: بازار مزبور در هر کشوری دو کارکرد اساسی همچون فراهم کردن بستری برای سرمایه‌گذاری و مدیریت ریسک و دیگری ایجاد ساز و کارهای تامین مالی بنگاه‌ها دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد فرهنگ سرمایه گذاری را از الزامات توسعه بازار سرمایه دانست و افزود: توسعه فرهنگ سرمایه گذاری باید در میان تمام اقشار مختلف جامعه صورت گیرد.
کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: بدون شک یکی از راهکارهای آشنایی بهتر اقشار جامعه با بازار سرمایه تهیه و تدوین برنامه های آشنایی با بازار سرمایه و ابزارهای این بازار از رسانه های جمعی است.
وی به رادیو اقتصاد گفت: همواره فعل سرمایه گذاری در بخش های مختلف جامعه از اهمیت خاصی برخوردار بوده به طوریکه فرهنگ پس انداز و سپرده گذاری در کشور از جایگاه قابل قبولی برخوردار است.

منبع : اقتصاد ایران


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید