دانشمندان اثر چای سیاه بر روی ویروس کرونا را بررسی کردند.

به نقل از خبرگزاری ها

دانشمندان دریافته اند که اپی‌گالوکتشین گالات، تی فلاوین و دیگر مواد موجود در چای سیاه می توانند ویروس کرونا را غیر فعال کنند.

به گزارش نباء خبر،به گزارش اسپوتنیک، چای سیاه SARS-CoV-2 را در بزاق انسان غیرفعال می کند. این نتیجه ای است که دانشمندان دانشگاه پزشکی کیوتو به آن رسیده اند.

ذکر شده است که ترکیبات فعال بیولوژیکی که در طی پردازش برگ چای تشکیل می شوند، بسته به نوع چای متفاوت هستند. دانشمندان دریافته اند که اپی‌گالوکتشین گالات، تی فلاوین و دیگر مواد موجود در چای سیاه می توانند ویروس کرونا را غیر فعال کنند.

در طول آزمایشات، دانشمندان بزاق پنج داوطلب بیمار COVID-19 را برای نمونه گرفتند، سپس در لوله آزمایش با چای سبز و سیاه مخلوط شد . برای کنترل تغییرات، از آب مقطر نیز استفاده شد كه به بزاق فرد آلوده به ویروس اضافه شد. این آزمایش نشان داد که چای سیاه، برخلاف چای سبز، در کاهش میزان تیتر ویروس به اندازه آب مقطر موثر بود.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید