تب کردن چه زمان برای بدن مفید است؟

به نقل از منابع پزشکی

به گزارش نبأخبر،زمانی که شما تب می کنید دمای بدنتان هم بالا می رود و وقتی که دمای بدن بالای ۳۷ درجه سانتیگراد باشد ینی تب دارید. شاید تا به حال نمی دانستید اما این تب داشتن برای بدن مفید است. آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا وقتی تب […]

به گزارش نبأخبر،زمانی که شما تب می کنید دمای بدنتان هم بالا می رود و وقتی که دمای بدن بالای ۳۷ درجه سانتیگراد باشد ینی تب دارید. شاید تا به حال نمی دانستید اما این تب داشتن برای بدن مفید است.
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا وقتی تب می کنید، دمای بدن تان بالا می رود؟ بالا رفتن دمای بدن یک مکانیسم طبیعی است که علائم ناخوشایندی را با خودش به همراه داشته باشد و زمانی اتفاق می افتد که دمای بدن بالاتر از حد طبیعی باشد و یک مکانیسم محافظتی است که اکثر افراد آن را در زندگی تجربه می کنند.

دلایل زیادی برای تب کردن افراد وجود دارد. در واقع تب یک پاسخ بدنی است که نشان می دهد بدن در حال تلاش برای مقابله است.

انواع تب
به عنوان یک قانون کلی، دمای بدن افراد در هر حالتی که بالای ۹۸ درجه فارنهایت باشد، یعنی تب کرده است که چهار نوع تب داریم:

تب پایین که بیش از ۱۰۰ درجه فارنهایت نمی رود.

تب معمولی زمانی اتفاق می افتد که دمای بدن بین ۱۰۰ تا ۱۰۲ درجه فارنهایت است.

تب بالا که بیشتر از ۱۰۲ درجه فارنهایت است.

تب شدید که بیش از ۱۰۴ درجه فارنهایت است.

اگر دمای بدن بالای ۱۱۰ درجه فارنهایت یا ۳۹ درجه سانتی گراد برسد، وضعیت خطرناک خواهد شد و نیاز به مراجعه به پزشک دارد.

راز شگفت انگیز در پس تب کردن بدن
هیپوتالاموس بخشی از مغز است که مسئول تنظیم دمای بدن می باشد و هنگام تب سیگنال هایی را برای افزایش تولید مولکول هایی به نام پیروژن در خون ارسال می کند.

پیروژن یک ماده ای است که هنگام تب تولید می شود که ممکن است همان پلی ساکارید ها، آلودگی ها و یا محصولاتی باشد که توسط دیواره سلولی باکتری هایی تولید می گردد.سیستم ایمنی عامل ایجاد التهاب می شود و مکانیسم دفاعی را برای بدن انسان ایجاد می کند و در نتیجه خودش را با تب و بالا رفتن دمای بدن نشان می دهد.

در واقع سیستم داخلی بدن امیدوار است که با افزایش دما بتواند تغییراتی را برای بدن فرد ایجاد کند و سلامت او را افزایش دهد و باکتری و میکروب ها را دفع کند زیرا اکثر عفونت ها و باکتری ها و ویروس ها در دمای بالای ۹۹ درجه فارنهایت دوام نمی آورند و جان خود را از دست می دهند.

زمانی که دما بالا می رود، میکروارگانیسم ها دیگر تولید نمی شوند. حداقل از سرعت تولید آن ها کاسته می شود و در نتیجه میزان آسیب پذیری کاهش پیدا کرده و سیستم ایمنی تقویت خواهد شد.

تب واکنش بدن در برابر عوامل خارجی است که اگر از توان ما خارج شود، علیه ما روی می آورد. ولی سوال اینجاست که اگر تب می تواند مضر باشد، بدن چرا درجه حرارت خود را افزایش می دهد؟ تب به مبارزه با بیماری کمک می کند اما همچنین می تواند منجر به مرگ شود یا در شرایط شدید بالینی آسیب جبران ناپذیری ایجاد کند.

با این حال، این سوال ایجاد می شود:آیا پزشکان اجازه افزایش دمای بدن را می دهند؟ و اگر چنین است، تا چه حد؟ این یک بحث فعلی در زمینه پزشکی است، در حالی که برخی از متخصصان ترجیح می دهند تب را در سطح متوسط ​​حفظ کنند تا سیستم ایمنی بدن بهتر پاسخ دهد، برخی دیگر موافق تلاش برای کاهش آن با داروهای ضد تب هستند.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید