مبانی ما در همه ابعاد مردم هستند و بنابراین زمانی که حرف از حکمرانی نو می زنیم یعنی با چه نوآوری و خلاقیتی بتوانیم یک رابطه تعاملی دوجانبه با مردم در همه شئونات داشته باشیم.ما نباید از ظرفیت مردم در سیاست، اقتصاد و سایر حوزه ها به صورت مقطعی استفاده کنیم.
به گزارش نبأخبر،رئیس مجلس در گردهمایی رؤسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور که با موضوع نقش آفرینی جمهوری اسلامی ایران در نظم جهانی در حال ظهور در وزارت امور خارجه برگزار شد.قالیباف گفت:شرایط به گونه ای است که نیازمند به جکمرانی جدید و تحول در اداره کشور داریم.مهمتر اینکه او اعتراض کرد و گفت ما مردم را در همه عرصه ها کنار گذاشتیم.پرسش از رئیس مجلس این است که بگوید چگونه مردم کنار گذاشته شدند و با صندوق رای قهر کردند و دو انتخابات مجلس یازدهم و ریاست جمهوری سال 1400 چه اتفاقی افتاد که درصد مشارکت به زیر 50 درصد رسید؟چرا و به چه دلیل بسیاری از شایستگان،انقلابیون و افراد پاکدست در دایره اداره کشور حذف شدند و کسانی به جای آنها امدند که نه تجربه،نه تخصص لازم و نه در انقلاب حضور داشته اند و گفتنی های دیگر. عملکرد مجموعه همفکران شما تورم کمرشکن برای طبقات فرودست جامعه به وجود آورده است.در ادامه گزیده ای از سخنان وی را می خوانید:
اگر نقاط ضعف را برطرف نکرده و نقاط قوت را تقویت نکنیم، قدرت حل مسئله را از دست میدهیم
قالیباف با بیان اینکه شاهد تحولات جدی در عرصه داخلی و بین المللی در سال های اخیر بوده ایم، عنوان کرد: در این شرایط نیازمند حکمرانی جدید و تحول در اداره کشور هستیم؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد رحلت حضرت امام(ره) در سال 99 فرمودند باید تحولی در کشور صورت گیرد و امام ما امام تحول بوده است.
رابطه حکمرانی داخل با حکمرانی خارج
یکی از چالش های جدی ما در داخل کشور، موضوعات اقتصادی و جنگ ترکیبی و ادراکی است که جهان سلطه به عنوان یک جنگ تمام عیار علیه ما رقم زده است لذا لازم است ما هم در مقابل طراحی دشمن، اقدام کنیم و طراحی دقیق داشته باشیم و سرمایه اجتماعی را افزایش دهیم.
امروز این موضوع یعنی حکمرانی در مسائل داخلی کاملا با حکمرانی ما در عرصه خارجی گره خورده است چنانچه موفقیت ما در عرصه خارجی کاملا به موضوعات داخلی ما گره خورده. این دو عرصه بیش از هر زمان دیگری در هم تنیده اند.
وادادگی و تندروی
این در حالی که گاهی اوقات شاهد هستیم که هنگام تصمیم گیری، تشخیص علمی می دهیم اما به تصمیم سیاسی دقت نمی کنیم و صرفا می گوییم با کار کارشناسی، موضوع را علمی بررسی کردیم و گاهی نیز یک تصمیم سیاسی می گیریم اما به جوانب علمی و کارشناسی آن توجه نکرده ایم و در نهایت منجر می شود که وادادگی، تندروی و یا عوام فریبی صورت گیرد.
رابطه با مردم
مبانی ما در همه ابعاد مردم هستند و بنابراین زمانی که حرف از حکمرانی نو می زنیم یعنی با چه نوآوری و خلاقیتی بتوانیم یک رابطه تعاملی دوجانبه با مردم در همه شئونات داشته باشیم.ما نباید از ظرفیت مردم در سیاست، اقتصاد و سایر حوزه ها به صورت مقطعی استفاده کنیم.
حذف مردم از همه عرصه ها
باید اعتقاد داشته باشیم که عرصه اقتصاد، تجارت بین الملل، سیاست تجاری و دیپلماسی کشور هم غیر از این نیست اما متأسفانه ما، مردم را از همه عرصه ها کنار گذاشته ایم.ذات، جوهره و قدرت جمهوری اسلامی در مردمی بودن آن است و باید عمیقا به این باور داشته باشیم قوت و قدرت اصلی ما قلب مردم است.