ابر رایانه های زیادی وجود دارند که برای مقاصد و عملیات های مهندسی و نظامی و پزشکی و علوم دیگر ساخته شده اند.به نقل از صدانیوز ،محققان انگلیسی با بودجه ۱۹.۵ میلیون دلار ابر رایانه ای ساختند که می تواند در یک ثانیه بیش از ۲۰۰ میلیون محاسبه انجام دهد و عملکرد مغز را شبیه […]
ابر رایانه های زیادی وجود دارند که برای مقاصد و عملیات های مهندسی و نظامی و پزشکی و علوم دیگر ساخته شده اند.به نقل از صدانیوز ،محققان انگلیسی با بودجه ۱۹.۵ میلیون دلار ابر رایانه ای ساختند که می تواند در یک ثانیه بیش از ۲۰۰ میلیون محاسبه انجام دهد و عملکرد مغز را شبیه سازی کند.
به نقل از دیلی میل، یکی بزرگترین ابر رایانه های جهان که می تواند بیش از ۲۰۰ میلیون محاسبه در ثانیه انجام دهد برای نخستین بار روشن شد.این رایانه که با هزینه ۱۹.۵ میلیون دلار ساخته شده مانند مغز انسان کار می کند. رایانه مذکور پردازشگری با یک میلیون هسته دارد و نام گرفته است. می تواند در مقایسه با ماشین های فعلی، تعداد بیشتری از نورون های مغزی را شبیه سازی کند.
این ابررایانه به دانشمندان کمک می کند به درک بهتری از تاثیرگذاری بیماری های نورولوژیکی مانند پارکینسون بر اعصاب انسان دست یابند.
محققان دانشگاه منچستر بیش از ۱۰ سال زمان صرف ساختن کرده اند.
هریک از تراشه های این رایانه ۱۰۰ میلیون قطعه متحرک دارد و طوری طراحی شده تا اعصاب مغز انسان را شبیه سازی کند.
استیو فوربر مدیر این پروژه می گوید: به طور کامل شیوه عملکرد رایانه های معمول را تغییر می دهد.
ما در حقیقت ماشینی ابداع کرده ایم که مانند یک مغز عمل می کند.
هدف این پروژه قرار دادن یک میلیون هسته در یک رایانه برای مدل سازی مغز بوده است.