به نقل از صدا نیوز ، دکتر سیدحامد برکاتی در کنگره بیماریهای کودکان اظهار کرد: شاخصهای کاهش مرگ و میر کودکان کشورمان در سال های پس از انقلاب و به خصوص در ۳ الی ۴ سال اخیر کاهش یافته که این مساله نشان از توجه متولیان حوزه سلامت به امر سلامت کودکان است. وی با […]
به نقل از صدا نیوز ، دکتر سیدحامد برکاتی در کنگره بیماریهای کودکان اظهار کرد: شاخصهای کاهش مرگ و میر کودکان کشورمان در سال های پس از انقلاب و به خصوص در ۳ الی ۴ سال اخیر کاهش یافته که این مساله نشان از توجه متولیان حوزه سلامت به امر سلامت کودکان است.
وی با اعلام اینکه قبل از انقلاب به ازای هر هزار تولد زنده ۱۴۰ مرگ و میر در کودکان زیر ۵ سال داشتیم، افزود: بر اساس آخرین آمار وزارتبهداشت که به تایید سازمان جهانی بهداشت و یونیسف رسیده است، این آمار به ۱۵.۱ به ازای هر هزار تولد زنده کاهش یافته است.
وی همچنین به آمار فوت شیرخواران زیر یک سال اشاره کرد و گفت: فوت شیرخواران زیر یک سال به ازای هر تولد زنده ۱۳ مورد مرگ و میر است که این آمار در ارتباط با نوزادان به ۹.۶ مرگ و میر به ازای هر هزار تولد زنده میرسد.
برکاتی با عنوان این مطلب که عمده چالش های مرگ و میر مربوط به فوت نوزادان است، افزود: بارداریهای پرخطر یکی از علل مرگ و میر نوزادان تلقی میشود.
رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت با تاکید بر انجام مراقبتهای دورانبارداری بیان کرد: خوشبختانه شاخص رشد کودکان ایرانی در مقایسه با کشورهای حاشیه خلیج فارس از وضعیت مطلوبی برخوردار است به طوری که در این بین تنها کشور کویت در این شاخصها با ایران برابری می کند.
دبیر همایش بهداشت، سلامت و تکامل کودکان از برپایی ۱۰ کارگاه و همچنین پنل های مربوط به بیماریهای کودکان همزمان با برگزاری بیست و نهمین کنگره بیماری های کودکان خبر داد و گفت: برنامه ملی سلامت کودکان، برنامه کشوری واکسیناسیون و چالشها به عنوان دو پنل مورد بحث در این کنگره خواهد بود.
برکاتی با اعلام اینکه نزدیک به ۸۰ درصد بالغ و کودکان کشور دچار کمبود ویتامین D هستند، افزود: آلودگیهوا یکی از علل بروز ویتامین D در افراد ساکن کلان شهرهای کشور است.