۷ نشانه خاموش از پیش دیابت

به گزارش صدانیوز ،مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها می گویند بسیاری از جمعیت دنیا درگیر این وضعیت هستند، که نشانه اش بالاتر بودن میزان قند خون از حد مجاز است، اما نه به آن اندازه که به عنوان دیابت شناخته شود. اما بیشتر افرادی که درگیر این وضعیت هستند اصلا خبر ندارند که […]

به گزارش صدانیوز ،مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها می گویند بسیاری از جمعیت دنیا درگیر این وضعیت هستند، که نشانه اش بالاتر بودن میزان قند خون از حد مجاز است، اما نه به آن اندازه که به عنوان دیابت شناخته شود. اما بیشتر افرادی که درگیر این وضعیت هستند اصلا خبر ندارند که دچار پیش دیابت هستند. دلیلش هم این است که فرد با اینکه بیماری اش در حال پیشرفت است احساسی کاملا طبیعی و سالم دارد.
نشانه ها و علائمی وجود دارد که می توانید آنها را چک کنید. پیش دیابت اگر سریع شناسایی شود با تغییر در برنامه غذایی و سبک زندگی قابل درمان است. اما هرچقدر پنهان بماند و شناسایی نشود خطر تبدیلش به دیابت کامل بیشتر می شود، که به جای اول برگرداندنش بسیار سخت است. در ادامه نشانه هایی که خبر از این بیماری می دهد را به شما معرفی می کنیم، در صورت مشاهده این علائم در خود هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید تا معاینه شوید.

تار شدن دید
بالا و پایین رفتن ناگهانی قند خون ( که در کسانی که پیش دیابت دارند شایع است ) می تواند قابلیت تمرکز چشم را بهم بزند و باعث تاری دید شود. تاری دید به محض اینکه سطح قند خون به حالت طبیعی بازگردد از بین می رود.

تشنگی بیش از حد
یکی از شناخته شده ترین علائم پیش دیابت و دیابت است، تشنگی بیش از حد در جواب قند اضافی موجود در خون اتفاق می افتد. بدن می خواهد قند اضافی را به صورت ادرار خارج کند، به همین دلیل مجبورتان می کند بیش از حد معمول آب بنوشید. به همین دلیل دائم احساس تشنگی می کنید.

زخم و عفونت های سمج
قند خون بالا گردش خون را کند می کند، به همین دلیل طول می کشد تا پوست بتواند خود را ترمیم کند. به عنوان مثال، ترمیم کبودی ها و بریدگی ها بیش از مدت زمان معمول طول می کشد. این وضعیت حتی باعث رشد باکتری ها و قارچ می شود، که به معنای دوباره عفونت کردن است مخصوصا روی پوست.

خستگی زیاد
بدن از قند به عنوان سوخت استفاده می کند. اما پیش دیابت باعث مقاومت انسولین می شود و به این معناست که بدن قادر نیست به خوبی گلوکز را تبدیل به انرژی کند. برای همین به شدت احساس خستگی می کنید و گاهی نیز نشانه هایی مانند بیمار شدن دارد.

کاهش یا افزایش وزن ناگهانی
وقتی بدن نمی تواند انرژی مورد نیاز خود را از گلوکز دریافت کند، به همین دلیل شروع به سوزاندن دیگر چیزها برای به دست آوردن انرژی می کند، نتیجه آن کاهش وزن است حتی اگر رژیم نباشید و ورزش هم نکنید. از سوی دیگر، مقاومت انسولین می تواند باعث شود احساس گرسنگی کنید، که باعث افزایش وزن می شود.

نقاط تیره روی پوست
سطح بالای انسولین باعث می شود سرعت تولید سلول های پوستی بالا برود و وضعیتی به نام آکانتوز پیش بیاید. این حالت بیشتر خود را روی پوست پشت گردن، زیر بازو، و یا چین ابرو نشان می دهد.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید