یک ویدیوی یوتیوب با عنوان «انعکاس در چشمانداز. انعکاس دوربین عکاسی کجاست؟» ادعا میکند که شکل دیده شده در قسمت شیشهای در واقع کارگردان در پشت صحنه است.گوینده در ویدیوی این صحنه که در یوتیوب پخش شده، ادعا میکند که فرد موجود در پشت صحنه که تصویرش در شیشه کلاه فضانورد دیده میشود، مردی است که لباس فضایی به تن ندارد.
به گزارش نباء خبر،بر اساس گزارش نیویورک پست، تصویری از یک ماموریت ماه در سال ۱۹۷۲ به عنوان مدرکی بر نظریه «جعل» مورد استفاده قرار گرفته است.
نیل آرمسترانگ اولین انسانی بود که در ۲۰ ژوئیه ۱۹۶۹ بر روی ماه قدم گذاشت، اما تعدادی از افراد معتقدند که این اتفاق هرگز رخ نداده است.
ناسا از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۲ شش ماموریت سرنشیندار بر روی ماه انجام داد. نظریهپردازان توطئه فکر میکنند ناسا در مورد این رویدادها دروغ گفته است.
شواهد ویدئویی، عکسها و گزارشهای فضانوردانی که در واقع روی ماه ایستادهاند، توطئهها را خنثی میکنند.
با این حال، برخی از منکران فرود بر ماه فکر میکنند که در یکی از عکسهای ماموریت ماه در سال ۱۹۷۲، چهره عجیبی را مشاهده کردهاند. این تصویر در حین ماموریت آپولو ۱۷ گرفته شده است.
نظریهپردازان توطئه ادعا میکنند که یک ناهنجاری را در شیشه کلاه فضانورد مشاهده کردهاند.
یک ویدیوی یوتیوب با عنوان «انعکاس در چشمانداز. انعکاس دوربین عکاسی کجاست؟» ادعا میکند که شکل دیده شده در قسمت شیشهای در واقع کارگردان در پشت صحنه است.
گوینده در ویدیوی این صحنه که در یوتیوب پخش شده، ادعا میکند که فرد موجود در پشت صحنه که تصویرش در شیشه کلاه فضانورد دیده میشود، مردی است که لباس فضایی به تن ندارد.
در این ویدئو سعی شده است که نشان داده شود، فرود روی ماه بر روی زمین صحنهسازی و فیلمبرداری شده است.
راوی میگوید: «میتوانی ببینی، شبیه یک مرد، در اوایل دهه ۷۰، موهای بلندی که نوعی جلیقه به تن دارد.»
با این حال، افراد زیادی برای رد این ادعاها به نظرات پرداختند.
برخی از مردم فکر میکنند این شی یک سنگ است و برخی دیگر فکر میکنند که بازتاب تحریف شده یک فضانورد دیگر است.
در واقع آنها میگویند، این ویدئو دستکاری شده است.
آخرین سفر سرنشیندار به ماه شامل فضانوردان ناسا، ژن سرنان، هریسون «جک» اشمیت و فرمانده رونالد ایوانز بود.