حاج سید محمد اندرزگو برادر گرامی شهید اندرزگو دار فانی را وداع گفت

حاج سید محمد اندرزگو

حاج سید محمد اندرزگو بعد از مجاهدت های بسیار در راه اسلام،امام و انقلاب، بعد از دوره ی سخت بیماری به برادر شهیدش سید علی اندرزگو(رضوان الله علیه) پیوست

روح بلند حاج سید محمد اندرزگو ،مجاهد نستوه و یار راستین امام،اسلام و انقلاب و از پایه گذاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برادر بزرگ شهید والامقام سید علی اندرزگو به ملکوت اعلی پیوست.

سید محمد اندرزگو برادر شهید سید علی اندرزگو‌ طی یک بیماری طولانی پنجشنبه 18 مرداد 1403 به رحمت خدا رفتند.

ایشان قبل از انقلاب چون از نظر سن و سال به شهید سید علی اندرزگو نزدیک و در بازار تهران نیز شریکشان بودند و از نزدیک در جریان مبارزات ایشان قرار داشتند، بارها توسط ساوارک دستگیر و شکنجه شدند بطوریکه آثار شکنجه های دوران طاغوت بعد از این همه سال بر روی بدن ایشان به یادگار مانده بود.

حاج سید محمد اندرزگو بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از عوامل تأثیرگذار در تشکیل سپاه پاسداران بودند و خود نیز به عضویت سپاه پاسداران درآمدند و سالها در زمان دفاع مقدس منشأ اثر بودند.

حاج سید محمد اندرزگو فرماندهی پادگان بلال را در کارنامه ی درخشان مجاهدت های با اخلاص خود به  ثبت رسانده است.

حاج سید محمد اندرزگو،سرانجام بعد از یک دوره ی سخت بیماری در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ به برادر شهیدش سید علی اندرزگو(رضوان الله علیه) پیوست و بصورت شهادت گونه رحلت کردند.

شهید سید علی اندرزگو (۱۳۱۸-۱۳۵۷ش)، عضو جمعیت هیئت‌های موتلفه اسلامی و از روحانیون مبارز علیه رژیم پهلوی بود.

بیشتر بخوانید:راز سر به مهر شهادت سید علی هاشمی

شهید سید علی اندرزگو دروس حوزوی را در تهران نزد استادانی، چون حجة الاسلام بروجردی و میرزا علی‌اصغر مرندی تلمذ کرد.

از اساتید دیگر وی در دوره تحصیل می‌توان به آیت الله مشکینی و آیت الله مکارم شیرازی و میرزا یدالله دوزدوزانی اشاره کرد.

او در نوجوانی در بازار تهران به کار اشتغال داشت و با ورود به شاخه نظامی هیئت‌های مؤتلفه از شغل خود دست کشید و تا پایان عمر، مهم‌ترین اشتغال او مبارزه و فعالیت برای سرنگونی رژیم ستم‌شاهی بود و به همین علت با نام مستعار و به صورت مخفیانه زندگی می‌کرد و با سفر به شهر‌های مختلف و جابه‌جایی منزل از دست نیرو‌های ساواک فرار می‌کرد.

ساواک که ۱۵ سال در جستجوی اندرزگو بود سرانجام در ۱۹ رمضان برابر با ۲ شهریور سال ۱۳۵۷ توانست او را در خیابانی محاصره و به شهادت برساند.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید