کارشناسان تغذیه معتقدند، مصرف شکلات تلخ می تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند. خوردن شکلات تلخ (که دارای ۶۵ درصد کاکائو غنی از پلی فنول است) به طور طبیعی باعث کاهش فشار خون می شود. فلاوانول های موجود در شکلات تلخ از طریق کاهش فشار خون و تصفیه جریان خون به قلب و […]
کارشناسان تغذیه معتقدند، مصرف شکلات تلخ می تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند.
خوردن شکلات تلخ (که دارای ۶۵ درصد کاکائو غنی از پلی فنول است) به طور طبیعی باعث کاهش فشار خون می شود.
فلاوانول های موجود در شکلات تلخ از طریق کاهش فشار خون و تصفیه جریان خون به قلب و همچنین به مغز، به بهبود سلامت قلب کمک می کنند. آنها همچنین در کاهش خطر ابتلا به سرطان نیز موثرند.
شکلات تلخ میزان مقاومت به انسولین که فاکتوری بسیار شایع در ایجاد بیماری های مانند دیابت، بیماری قلبی عروقی و سایر بیماری های قلبی است را کاهش می دهد.
شکلات تلخ حاوی غلظت بالای آلکالوئیدی موسوم به تئوبرومین است که دارای خواص محرک و اثرات آرامش بخش است. این ماده می تواند باعث اتساع عروق خونی شود.