خواص ضدسرطانی کلم بروکلی

به گزارش صدانیوز ، محققان دانشگاه هاروارد در تازه‌ترینبررسی‌های خود دریافتند، کلسیم موجود در بروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است؛ در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. پژوهشگران باور دارند، سبزیجات نقش حیاتی در ایمنی افراد دارند؛ هر روز تعداد افرادی که در اثر بیماری‌های […]

به گزارش صدانیوز ، محققان دانشگاه هاروارد در تازه‌ترینبررسی‌های خود دریافتند، کلسیم موجود در بروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است؛ در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است.

پژوهشگران باور دارند، سبزیجات نقش حیاتی در ایمنی افراد دارند؛ هر روز تعداد افرادی که در اثر بیماری‌های روده به کلینیک‌های پزشکی مراجعه می‌کنند، رو به افزایش است.

این پژوهش‌ها ثابت کرده است، هر چه بیشتر کلم بروکلی خورده شود، خطر سرطان روده بزرگ و راست‌روده کمتر می‌شود.

همچنین کلم بروکلی با کاهش شیوع سرطان‌های حلق، دهان، معده، پروستات معده و مثانه مرتبط است.بروکلی سرشار از فیبر و مواد مغذی‌ست و احساس سیری طولانی مدت می‌دهد.

بروکلی همچنین دارای ماده‌ای بنام سولفورافان است که تعداد، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می‌دهد.

امروزه علم جدیدی ثابت کرده است، سلامت روده نه تنها بر عملکرد گوارشی افراد تاثیر می‌گذارد، بلکه بر عملکرد مغز نیز تاثیر می‌گذارد و در صورت اختلال در عملکرد روده، سلامت روان افراد به خطر بیفتد.

گفتنی است که فیبر موجود در این گیاه، سیستم سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و به لاغری و کاهش وزن، کمک های چشمگیری می‌کند.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید