برای موفقیت، وجود جبهه مردمی نیروهای انقلاب ضروری است/ جبهه انقلاب فراجناحی است

حزب مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می تواند در آینده سیاسی کشور بسیار مؤثر باشد. یکی از ایرادات اصلی کشور تا کنون نبود یک حزب فراگیر در کشور است. همه کشورهای مترقی در دنیا حزب دارند و این احزاب هستند که پاسخ افکار عمومی را می دهند. در آغاز هفته گذشته، «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» […]

حزب مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می تواند در آینده سیاسی کشور بسیار مؤثر باشد. یکی از ایرادات اصلی کشور تا کنون نبود یک حزب فراگیر در کشور است. همه کشورهای مترقی در دنیا حزب دارند و این احزاب هستند که پاسخ افکار عمومی را می دهند.

در آغاز هفته گذشته، «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» رسما اعلام موجودیت کرد. اعضای هیأت مؤسس این جبهه را یحیی آل‌اسحاق، مهدی چمران، حمیدرضا حاجی‌بابایی، رضا روستاآزاد، محمود خسروی وفا، مهدی محمدی، علیرضا مرندی، نادر طالب‌زاده و مرضیه وحید دستجردی تشکیل می‌دهند.
پس از اعلام موجودیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، بیش از ۲۱۰ چهره ملی کشور اعم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرهنگیان و چهره‌های شاخص مذهبی و قشرهای مردمی از این جبهه حمایت کردند.

هدف از تشکیل این جبهه، ایجاد تحول است و به گفته مؤسسان، آمده اند تا راه را برای حضور مؤثر و مستمر مردم در اداره کشور هموار کنند و موانع حرکت رو به جلو و عوامل سدکننده پیشرفت را از سر راه بردارند. شعار اصلی شان مبارزه با فساد است. می گویند مشکلات اقتصادی موجود، شایسته نظام جمهوری اسلامی و در شأن مردم انقلابی و فداکار این سرزمین نیست و فساد اداری و فساد اقتصادی با ارقام نجومی و دریافت‌های نامتعارف و ناعادلانه مدیران و صاحب‌منصبان از آستانه تحمل مردم فراتر رفته است.

سید حسن علوی، عضو فراکسیون اصولگریان مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با «تابناک» در این باره اظهار داشت: هر حزبی برای خود آرمان و اهداف خاصی دارد، اما اینکه یک حزبی در کشور، اعلام موجودیت می کند، خوب است و نشان می دهد، کشور به سمت حزب گرایی در حال حرکت است.

این نماینده مجلس دهم گفت: حزب مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می تواند در آینده سیاسی کشور بسیار موثر باشد. یکی از ایرادات اصلی کشور تا کنون نبود یک حزب فراگیر در کشور است. همه کشورهای مترقی در دنیا حزب دارند و این احزاب هستند که پاسخ افکار عمومی را می دهند.

وی افزود: احزاب نیز در جامعه معمولا از نخبه ترین افراد تشکیل می شوند، جبهه مردمی نیروهای انقلاب نیز از این ویژگی برخوردار است و ظاهرا هم با استقبال خوبی از سوی افراد مختلف مواجه شده و گویا اجماعی هم از سوی نخبگان بر آن است و به همین دلیل، می تواند در آینده بسیار مفید باشد.

این نماینده مجلس یادآور شد: تشکیل این نوع احزاب، باعث ایجاد رقابت در میان سایر گروه های سیاسی است و نیز باعث می شود که حزب های قوی در کشور ایجاد شود؛ حزب هایی که همه دارای چهارچوب و برنامه مدون برای آینده هستند.

وی با بیان اینکه این حزب فراجناحی خواهد بود، گفت: زمانی که گفته شود حزبی مردمی است، یعنی شامل همه افراد انقلابی کشور می شود؛ اما به هر حال، هر حزبی برای خود چهارچوبی دارد و شاید برخی افراد در این چهارچوب ها نگنجند و نتوانند از برخی فیلترها بگذرند.

اینکه گفته می شود، هر فردی از هر گروهی بخواهد می تواند در این جبهه باشد، کمی بعید است؛ اما باید دید اساسنامه حزب چه چیزی است؛ شاید بعد از اینکه چهارچوب ها مشخص شد، هر کسی نتواند عضو این جبهه شود.

وی درباره تأثیرگذاری این حزب نیز ادامه داد: پیش بینی می شود، در آینده و به ویژه در انتخابات آتی، وجود این جبهه بسیار مفید باشد ولی برای اینکه موفقیت کسب شود، لازم است که یارگیری ها دقیق صورت گیرد و کسانی که حرفی برای گفتن دارند و به نوعی تئوریسین هستند، بتوانند وارد این جریان شوند.

همچنین حاجی دلیگانی در خصوص این موضوع افزود: در روزهای اخیر، به دنبال اتفاقاتی که در جامعه رخ داد، بسیاری از سیاسیون درباره اصل نظام و انقلاب احساس نگرانی هایی داشتند و لذا این افراد دور هم جمع شدند و تصمیم به تشکیل جبهه ای با نام جبهه مردمی نیروهای انقلاب گرفتند.

وی گفت: دغدغه عمده این افراد، مباحث اقتصادی در کشور بود. احساس ما این است که هم اکنون یک فتنه نرم و خاموشی در حال شکل گیری است و آن فراموش کردن مردمی است که این انقلاب را به وجود آورده اند؛ مردمی که پایه گذار این نظام بودند و تا پای جان برای حفظ آن ایستادگی کرده اند.

وی افزود: گویا عده ای به عمد این افراد را نادیده گرفته اند و به مسائل اقتصادی آنها توجهی ندارند و نگرانی از این است که مسئولان اصلا نمی خواهند این افراد را بشناسند و برای همین، ما به دنبال تفکری هستیم که بیاید و این افراد را ببیند و در درجه اول مشکلات اقتصادی آنها را حل کند.

این نماینده با بیان اینکه این جبهه فراجناحی خواهد بود، خاطرنشان ساخت: همه افراد انقلابی در این جبهه حضور دارند و از تمام سلیقه ها در آن هست؛ بنابراین، نقطه مشترک در آن بحث انقلاب است و به نظر می رسد، اگر مواضع به درستی تبیین شود، بیشتر توده ها نیز به این سمت گرایش پیدا خواهند کرد

 

منبع:تابناک


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید