دانشمندان در تحقیقات اخیر خود که بر روی موشها انجام دادند دریافتند، رژیم غذایی پرچرب با مصرف دارچین عوارض کمتری به افراد وارد میکند. محققان در تازهترین مطالعات خود دریافتند، دارچین موجب کاهش ریسک مشکلات قلبی-عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب با فعالسازی آنتی اکسیدان بدن و سیستمهای ضد التهابی شده و فرآیند ذخیره چربی […]
دانشمندان در تحقیقات اخیر خود که بر روی موشها انجام دادند دریافتند، رژیم غذایی پرچرب با مصرف دارچین عوارض کمتری به افراد وارد میکند.
محققان در تازهترین مطالعات خود دریافتند، دارچین موجب کاهش ریسک مشکلات قلبی-عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب با فعالسازی آنتی اکسیدان بدن و سیستمهای ضد التهابی شده و فرآیند ذخیره چربی را کند میکند.
دانشمندان با آزمایشات ۱۲ هفتهای بر روی دو دسته موش، دسته اول غذای چرب همراه با مکمل دارچین و دسته دوم تنها غذای چرب، به این نتیجه رسیدند که موشهایی که از مکمل دارچین بعد از غذای چرب استفاده کردهاند، چربیهای دور شکمی کمتری دارند و میزان قند خون و انسولین آنها نیز نسبت به دسته دوم بسیار سالمتر است.
یک رژیم غذایی ناسالم میتواند به چاقی، دیابت نوع ۲، کلسترول بالا و دیگر بیماریهایی که سلامت قلب را تهدید میکند، منجر شود.
بعضی از محققان مصرف روزانه ۲ تا ۴ گرم پودر دارچین را توصیه میکنند؛ همچنین این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن، کلسیم و فیبر است.
منبع : ساعت ۲۴