در نود و دومین جلسه شورای اجتماعی کشور نماینده پلیس فتا و وزارت اطلاعات گزارشی از وضعیت مفاسد اخلاقی در فضای مجازی ارائه کردند. وی در ادامه اظهار کرد: درباره فضای مجازی قضاوت ها با افراط و تفریط همراه است که هیچ کدام درست نیست. ما شاهد ترویج مطالب غیراخلاقی و ضد دینی در شبکه […]
وزیر کشور با تاکید بر اینکه ما به عنوان مسئولان یک نظام دینی، متولی و مسئول مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه هستیم خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم و با وجود همه موانع، گام های اساسی برای مقابله با مفاسد اخلاقی برداریم. اگر بخواهیم می توانیم به این هدف برسیم. برای رسیدن به این هدف به بسیج عمومی مردم و اجتماعی کردن مقابله با مفاسد اخلاقی نیازمندیم.
رحمانی فضلی گفت: اقدامات مبنایی، کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت، ایجابی و سلبی همزمان باید انجام شود. باید تقسیم کار ملی انجام داده و جدی پای کار باشیم زیرا جامعه هم همین را از ما می خواهد. همه نهادها و دستگاه ها از جمله مسجد، خانواده، آموزش و پرورش، صدا و سیما، ناجا، دادستانی، وزارت ارشاد و سایر دستگاه ها باید کمک کنند.
وزیر کشور در پایان با اشاره به اینکه با اجتماعی کردن مساله مقابله با آسیب های اجتماعی و تقویت ظرفیت های دینی می توان با مفاسد اخلاقی مقابله کرد، گفت: با توجه عقلانی، برخورد ملایم و اخلاقی و مشارکت جمعی کارها بهتر پیش می رود اما اگر لازم باشد باید برخورد سلبی با شبکه های سازمان یافته ضد دینی و مذهبی و ضد اخلاقی انجام داد.
در این جلسه نماینده پلیس فتا و وزارت اطلاعات گزارشی از وضعیت مفاسد اخلاقی در فضای مجازی ارائه کرده و نمایندگان سایر دستگاه ها از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ناجا، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، کمیسیون اجتماعی مجلس، سازمان بهزیستی، بسیج و دادستانی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.