اژه ای :حقوق‌های نجومی منحصر به دولت فعلی است

سخنگوی قوه قضاییه گفت: از سال ۹۳ تا ۹۵ پرداخت حقوق‌های نجومی رشد فوق‌العاده‌ای داشته و یک دفعه این حقوق‌های نجومی سرسام‌آور شده‌اند که حتی یک مورد آن را در دولت دهم و نهم نداشتیم.    حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تاکید کرد: در آستانه انتخابات برخی افراد برای ایجاد فضایی دو قطبی و جلب آرای مردم […]

سخنگوی قوه قضاییه گفت: از سال ۹۳ تا ۹۵ پرداخت حقوق‌های نجومی رشد فوق‌العاده‌ای داشته و یک دفعه این حقوق‌های نجومی سرسام‌آور شده‌اند که حتی یک مورد آن را در دولت دهم و نهم نداشتیم.

 

 حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تاکید کرد: در آستانه انتخابات برخی افراد برای ایجاد فضایی دو قطبی و جلب آرای مردم از خط قرمز مردم و نظام عبور می‌کنند که این موارد نه به نفع خودشان است و نه به نفع کشور لذا ما توصیه می‌کنیم و از آنها درخواست داریم در چارچوب اخلاق و صداقت و با ارائه آمارهای درست و قابل اتکا صحبت کنند.

 برخی افراد برای جلب آرا علیه دستگاه‌ها، قوا و یا دیگر نهادها حرف‌های بی‌منطق و خلاف واقع و آمارهای غیر اتکا را مطرح می‌کنند که ممکن است بعدها برای آنها پرونده‌هایی ایجاد کند که این باعث زحمت برای دستگاه قضا می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه صحبت‌های بنده را که روز چهارشنبه در دانشگاه مشهد زده بودم برخی از رسانه‌ها و روزنامه‌ها و سایت‌های تحریف کرده‌اند، گفت: امیدوارم که قصد نیت سویی در تحریف سخنان من نداشته باشند.
 حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: یکی از مواردی که بنده در مشهد مطرح کرده بودم در رابطه با حقوق‌های نجومی بود که بنده گفته بودم برخی از دستگاه‌ها مانند بانک‌ها شرکت‌های وابسته به دولت و بیمه‌ها وام‌هایی با بهره کم دریافت می‌کردند که این افراد در مواردی هم حقوق های بالا می‌گرفتند.

وی بیان داشت: از سال ۹۳ تا ۹۵ پرداخت حقوق‌های نجومی رشد فوق‌العاده‌ای داشته و یک دفعه این حقوق‌های نجومی سرسام‌آور شده‌اند که حتی یک مورد آن را در دولت دهم و نهم نداشتیم فقط در یک وزارتخانه مدیران حقوق‌های ۱۰۰، ۱۵۰ و یا ۲۰۰ میلیونی به طور متوسط در ماه دریافت می‌کردند و این حقوق‌ها مربوط به سال‌های اخیر است.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: سازمان بازرسی کل کشور گزارشی تهیه کرده است مبنی بر اینکه در یکی از وزارتخانه‌ها در سال ۹۴ مدیران حقوق متوسط ۲۰۰ میلیون دریافت می‌کردند که البته این وزارتخانه نسبت به این گزارش انتقاد داشت و گفته است این فیش‌ها تنها مربوط به حقوق دریافتی مدیران نیست بلکه در برخی موارد مدیر علاوه بر کار مدیریتی خود به عنوان کارگر در آن دستگاه مشغول به کار بوده که دستمزد آن به فیش حقوقی اضافه شده است.

حجت‌الاسلام محسنی اژه ای، ادامه داد: نکته بعدی که این وزارتخانه مطرح کرده، این است که برخی از مدیران ۴ تا ۵ نفر، زیر مجموعه خود داشته‌اند که پاداش و حقوق این افراد به فیش حقوقی این مدیر واریز می‌شد و بنا بود حقوق دریافتی بین چند نفر تقسیم شود.

 معاون اول دستگاه قضا اظهار داشت: قوه قضاییه تلاش دارد هر پرونده در چارچوب قانونی رسیدگی شود. کسی که رسیدگی به پرونده‌ها را بر خلاف خواست خود می‌بیند علیه قوه قضاییه موضع گرفته و بر ضد آن سخن می‌گوید. قوه قضاییه همیشه بر طبق قانون و بدون تبعیض عمل می‌کند.
حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره به آخرین وضعیت متهمان دانیال‌زاده و زنجانی، ادامه داد: حکم بابک زنجانی صادر و قطعی شده و چیز جدیدی در کار نیست. وی گفته بود که اموالی در خارج از کشور دارد و این اموال کماکان در حال شناسایی است. هنوز ثابت نشده که ایشان موجودی نقدی دارد یا نه و هنوز هم کسی حاضر نشده راهی اطمینان‌بخش ارائه کند تا وزارت نفت و قوه قضاییه اطمینان حاصل کند که به پول خود می‌رسد. پرونده دانیال‌زاده نیز هنوز در مرحله مقدماتی است و او نیز فعلا بازداشت است و تحقیقات نشان داده که این پرونده بیش از یک متهم دارد.
منبع : خبرگزاری دانشجو

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید