به نقل از صدا نیوز ، مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی با بیان این مطلب اظهار داشت: در جریان سبوس گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می شود که به سفیدی بیشتر نان می انجامد. سید محمد جعفری افزود: استفاده از نان های سفید بیماریهای […]
به نقل از صدا نیوز ، مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی با بیان این مطلب اظهار داشت: در جریان سبوس گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می شود که به سفیدی بیشتر نان می انجامد.
سید محمد جعفری افزود: استفاده از نان های سفید بیماریهای مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود می آورد.
مهندس جعفری در خصوص مضرات استفاده از نان سفید عنوان کرد: در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E موجود نمی باشد.
مهندس جعفری تصریح کرد: متاسفانه با وجود ضررهایی که نان سفید دارد اما بخاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرف کننده قرار می گیرد.
مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ سازی برای سلامت جسمی و روحی جامعه اظهار داشت: صدا و سیما یک رسالت سنگین و مهمی جهت اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد چرا که یک مصرف کننده یا به مضرات نان سفید برای بدن بی توجه است و یا از آسیب هایی که به زودی به سراغ بدنشان خواهد آمد بی خبرند.